Advertisement - This is a sponsored article by Primawin

Primawin jäsenmaksu veloitetaan aina 30 päivää etukäteen. Jäsenyyden hinta on 59€ (incl avi), eli vain 1,96€ per päivä. Jäsenyys veloitetaan täysihintaisena 3 päivän kokeilujakson jälkeen ja se jatkuu kestotilauksena automaattisesti.


Miten suomalaiset voivat saada upouuden iPhone 7:n vain 1 euron

Jos asut Suomessa ja haluat saada upouuden iPhone 7:n, tämä saattaa olla jännittävin ikinä lukemasi artikkeli.

Kyse on tästä: Apple Inc (NASDAQ: AAPL) antaa upouusia 128 GB iPhone 7-laitteita Suomen kansalaisille 1 euron hintaan. Luit aivan oikein - 1 €!

Osana erikoiskampanjaa Apple tekee yhteistyötä luotetun jakelukumppaninsa, PW kanssa, ja tarjoaa iPhone 7-laitteita 99 % alennuksella tavallisesta vähittäismyyntihinnasta.

Miksi he tarjoavat tämän mielettömän kampanjan? Markkinointipäällikkö, Joel Branson, selittää: ”Viime vuonna Applen Suomen markkinaosuus romahti 35 %, ja se on jäljessä Googlen Androidia maailmanlaajuisesti. Apple voi houkutella suomalaiset käyttäjät takaisin tarjoamalla heille erittäin edullisia iPhoneja ja tekemällä heistä palaavia Applen asiakkaita, jotka levittävät sanaa ystävilleen.”

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Juuri tätä mieltä oli 41-vuotias Tuomo Lahtinen Espoosta. Hän päätti kuitenkin kokeilla, ja sai 1 dollarin hintaisen iPhone 7 -laitteensa postissa muutamassa päivässä.

Tuomo selittää: ”Aluksi luulin sitä vain internet-huijaukseksi, mutta tutkin vähän asioita ja sain selville, että PW on pätevä myynninedistämisyritys ja Applen kumppani. Päätin riskeerata yhden dollarin. Sehän on vähemmän kuin kahvikupillisen hinta. Kolmen päivän kuluttua tarkistin postini, ja näin ilokseni uutuuttaan kiiltävän laatikon, jota koristi Applen logo.”

Tämä ”lähes ilmainen” -myynninedistämistaktiikka on ilmeisesti yleistä suurten yritysten keskuudessa, joilla on valtavat markkinointibudjetit. Esimerkiksi Burger Kingillä oli samantapainen kampanja vuonna 2015, kun se tarjosi 20 000 ilmaista Whopperia Facebookissa.

Näin voit lunastaa oman iPhone 7 -laitteen hintaan 1 euron:

1. Mene viralliselle 1€ iPhone 7 -tarjoussivulle täällä

2. Anna sähköpostiosoitteesi ja maksa 1 euron

Tuote lähetetään sinulle välittömästi (sinun ei tarvitse maksaa edes toimituskuluja), ja saat sen 3-5 päivässä.

Napsauta tästä ja katso, onko 1 € iPhoneja vielä saatavilla

Voit siis saada iPhone 7:n uskomattoman edullisesti, mutta onko uusi iPhone 7 todella markkinoiden paras älypuhelin?

Arviointiosastomme vertasi iPhone 6s:tta moneen muuhun puhelimeen. Tulimme siihen johtopäätökseen, että verrattuna edellisiin iPhone-versioihin ja Android-malleihin iPhone 7 on numero yksi puhelun laadun, akunkeston, näytön tarkkuuden, nopeuden ja viestien toimituksen suhteen.

Lyhyesti sanottuna se on tällä hetkellä markkinoiden paras ja luotettavin puhelin. Nyt kun voit saada sen itsellesi 1 euron hintaan, valinta on selvä.

Päivitys ()

Tiimimme mielestä tämä iPhone 7 edistäminen oli liian hyvää ollakseen totta, joten tilasimme yksi yli viikonlopun ja sai sen eilen aamulla!

Tiimimme mielestä tämä iPhone 7 kampanja oli liian hyvä ollakseen totta, joten me tilasimme yhden iPhonen viikonlopun aikana ja saimme sen eilen aamulla!
PÄIVITYS: Applen 1 euron iPhone-kampanja päättyy keskiyöllä

Tällä hetkellä varastossa on jäljellä alle 25 tuotetta.

Keskiyön jälkeen et tule löytämään 128GB iPhone 7 -puhelinta alle 779€, joten toimi nopeasti ja käytä hyväksesi tämä uskomaton tarjous.